All4jags - Jaguar Parts Europe & Cars - De beste aanbieder van Jaguar onderdelen in Europa

Nieuwe en gebruikte Jaguar onderdelen

Verkoop van Jaguar onderdelen en Jaguars sind 2004, wij leveren zowel nieuwe als gebruikte Jaguar onderdelen door heel Europa. Alle Jaguar onderdelen leveren wij tegen aantrekkelijke prijzen.

Niet gevonden? Vraag het ons!

Disclaimer

Juridische kennisgeving

Deze website is eigendom van [naam van de eigenaar van de website]. Door deze website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden die in deze juridische kennisgeving zijn uiteengezet.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's, audio- en videoclips, lay-out en software, behoren toe aan [naam van de eigenaar van de website] of zijn licentiegevers en zijn beschermd onder nationale en internationale wetgeving inzake intellectuele eigendomsrechten.

Gebruik van de website

Deze website is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, wijzigen, verspreiden, verkopen of op andere wijze te exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van [naam van de eigenaar van de website].

Links naar andere websites

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle staan van [naam van de eigenaar van de website]. [Naam van de eigenaar van de website] is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacypraktijken van de eigenaren van deze websites. Het gebruik van dergelijke websites is voor eigen risico.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en wordt verstrekt "zoals ze is". [Naam van de eigenaar van de website] kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van deze informatie voor een bepaald doel. [Naam van de eigenaar van de website] is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Wijzigingen

[Naam van de eigenaar van de website] behoudt zich het recht voor om deze juridische kennisgeving op elk moment te wijzigen. Door deze website te blijven gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van de gewijzigde juridische kennisgeving.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u vragen of zoekt u een Jaguar onderdeel wat niet op de website staat? Mail ons gerust. Of vul het contact formulier in en u krijgt binnen enkele uren de prijs met levertijd terug gemaild. Vergeet svp niet het chassis nummer te vermelden.

SNEL AANVRAGEN?

App een foto naar +31 (0)6 18025732 en vermeld het model, bouwjaar, chassisnummer en onderdeel.

All4jags - Jaguar Parts Europe & Cars

Depot / werkplaats 7061GG TERBORG

Tel: +31 (0)6 18025732
Tel: +31 (0)4 85711916
Whatsapp: +31 (0)6 18025732
BTW: NL002128703B22
KvK: 50020986
Estoy de acuerdo
We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om het gebruik en de metingen van onze website te analyseren om onze diensten te verbeteren. Als je doorgaat met surfen, gaan we ervan uit dat je het gebruik ervan accepteert. U kunt hier de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen.